Filiberto Bianconi posluje od 1947. godine u središnjoj Italiji u pokrajini Umbriji, gdje pšenična polja ljeti poprimaju žutu nijansu koja je u suprotnosti s blagom zelenom bojom maslina.
Naš cilj je uvijek bio proizvesti tjesteninu najviše kvalitete. I danas također slijedimo taj cilj uz primjenu najsuvremenije tehnologije i sustava proizvodnje kojima se jamče našim kupcima korisni i zdravi proizvodi s izvrsnom uslugom kako u Italiji tako i u raznim zemljama u svijetu.
Tjestenina je jednostavan proizvod dobiven mješanjem i oblikovanjem durum pšenične krupice s vodom, bez konzervansa i aditiva. Njezina kvaliteta ovisi o kvaliteti pojedinih sastojaka te o proizvodnom procesu.
Prije izlaska iz tvornice svako pakiranje tjestenine se testira i do nevjerojatnih 35 puta. Kontrola proizvoda se vrši na proizvodnim linijama i na svakoj seriji proizvoda.
Proces kontrole se vrši u skladu s načelima internog kontrolnog sustava HACCP te je zajamčen međunarodnim certifikatima UNI EN ISO 9001:2008, IFS I BRC.
Put do izvrsnosti branda Bianconi započinje pažljivim odabirom različitih vrsta najbolje semoline dobivene od tvrde (durum) pšenice.
Ono što čini brand Bianconi boljim jest u biti njegov sadržaj: što je bolja semolina od durum pšenice - a stoga i udio od 13% proteina i glutena u njoj to je tjestenina bolja, kao i njezina otpornost na prekuhanost.
Tjestenina Bianconi ističe se tradicionalnim okusom, izvanrednom kvalitetom i raznolikošću. Posjetite službenu stranicu Bianconi
|