Riso Gallo, Mutti, Carapelli, Villars, Spigadoro, As do Mar, Carbonell, Revillon Riso Gallo, Mutti, Carapelli, Villars, Spigadoro, As do Mar, Carbonell, Revillon Riso Gallo, Mutti, Carapelli, Villars, Spigadoro, As do Mar, Carbonell, Revillon
Riso Gallo, Mutti, Carapelli, Villars, Spigadoro, As do Mar, Carbonell, Revillon
     
 
 
 
 
Riso Gallo, Mutti, Carapelli, Villars, Spigadoro, As do Mar, Carbonell, Revillon
 
 
Riso Gallo, Mutti, Carapelli, Villars, Spigadoro, As do Mar, Carbonell, Revillon
Bianconi
Pasta
 
Filiberto Bianconi posluje od 1947. godine u središnjoj Italiji u pokrajini Umbriji, gdje pšenična polja ljeti poprimaju žutu nijansu koja je u suprotnosti s blagom zelenom bojom maslina.

Naš cilj je uvijek bio proizvesti tjesteninu najviše kvalitete. I danas također slijedimo taj cilj uz primjenu najsuvremenije tehnologije i sustava proizvodnje kojima se jamče našim kupcima korisni i zdravi proizvodi s izvrsnom uslugom kako u Italiji tako i u raznim zemljama u svijetu. Tjestenina je jednostavan proizvod dobiven mješanjem i oblikovanjem durum pšenične krupice s vodom, bez konzervansa i aditiva. Njezina kvaliteta ovisi o kvaliteti pojedinih sastojaka te o proizvodnom procesu. Prije izlaska iz tvornice svako pakiranje tjestenine se testira i do nevjerojatnih 35 puta. Kontrola proizvoda se vrši na proizvodnim linijama i na svakoj seriji proizvoda. Proces kontrole se vrši u skladu s načelima internog kontrolnog sustava HACCP te je zajamčen međunarodnim certifikatima UNI EN ISO 9001:2008, IFS I BRC.

Put do izvrsnosti branda Bianconi započinje pažljivim odabirom različitih vrsta najbolje semoline dobivene od tvrde (durum) pšenice. Ono što čini brand Bianconi boljim jest u biti njegov sadržaj: što je bolja semolina od durum pšenice - a stoga i udio od 13% proteina i glutena u njoj to je tjestenina bolja, kao i njezina otpornost na prekuhanost. Tjestenina Bianconi ističe se tradicionalnim okusom, izvanrednom kvalitetom i raznolikošću. Posjetite službenu stranicu Bianconi


Riso Gallo, Mutti, Carapelli, Villars, Spigadoro, As do Mar, Carbonell, Revillon Riso Gallo, Mutti, Carapelli, Villars, Spigadoro, As do Mar, Carbonell, Revillon  
Tjestenina iz krupice tvrde ili durum pšenice.
Tjestenina je jednostavno jelo koje se proizvodi samo iz krupice durum pšenice i vode. Bianconi proizvodi preko 100 oblika tjestenine. detaljnije
Riso Gallo, Mutti, Carapelli, Villars, Spigadoro, As do Mar, Carbonell, Revillon Riso Gallo, Mutti, Carapelli, Villars, Spigadoro, As do Mar, Carbonell, Revillon  
Estrudirana tjestenina iz durum pšenične krupice
Samo visokvalitetna durum pšenična krupica pomiješana s čistom planinskom vodom iz regije Umbrije za najkvalitetniju tjesteninu, ekstrudiranu kroz sapnice od bronce i lagano sušenu, čime tjestenina dobiva posebnu hrapavu površinu i odlično upija umak a čime se također poboljšava i okus. detaljnije
 
Riso Gallo, Mutti, Carapelli, Villars, Spigadoro, As do Mar, Carbonell, Revillon Riso Gallo, Mutti, Carapelli, Villars, Spigadoro, As do Mar, Carbonell, Revillon  
Tjestenina s jajima.
Napravljena od svježih jaja, visokokvalitetne krupice durum pšenice i čiste vode, ova tjestenina ima hrapavu i poroznu površinu: tagliatele, fettucine, pappardelle, tjestenine za juhu i lazanje daju poseban osjećaj domaće hrane. detaljnije
 
   


Riso Gallo, Mutti, Carapelli, Villars, Spigadoro, As do Mar, Carbonell, Revillon  povratak

Riso Gallo, Mutti, Carapelli, Villars, Spigadoro, As do Mar, Carbonell, Revillon Riso Gallo, Mutti, Carapelli, Villars, Spigadoro, As do Mar, Carbonell, Revillon
© Estu d.o.o. 2008  |  Webmaster: Atholas Web Development Vinogradska 126a  |  Zagreb  |  t. 01 4833 926  |  f. 01 4833 931