Tradicija prerade rajčice seže u 1899 god. od kada je familija Mutti sa mnogim inovacijama
a naročito sa konzerviranjem dvostrukog koncentrata rajčice u tubi (koja se do tog vremena upotrebljavala samo za zubnu pastu) otvorio
novu stranicu u očuvanju (konzerviranju) svih prirodnih sastojaka rajčice na duži period, bez dodataka konzervansa. Posjetite službenu stranicu Mutti.
Dvostruki koncentrat
100 god. stari recept. Evaporiran i koncentriran sok od rajčice koji je zadržao boju, okus i
sve sastojke zahvaljujući konzerviranju bez dodatnih umjetnih aroma i konzervansa. detaljnije
Pasirana rajčica
nije potrebno dugo kuhati, idealna u pripremi mediteranske kuhinje. detaljnije>
Polpa
proizvedeno od srži najboljih talijanskih rajčica. detaljnije
Pelat
svježa rajčica konzervirana isti dan kad je i ubrana. detaljnije
Pizza umak
idealan za pripremu pizze. Bez kemijskih dodataka i konzervansa, također moguć i sa dodacima začinskog bilja. detaljnije